۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ اسفند
آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۹ شنبه ۲۵ بهمن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، دکتر اصغرمکارم در جلسه  آغاز واکسیناسیون کرونا در جنوب کرمان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: اقدامات بخش سلامت کشور در تهیه و تأمین واکسن قابل تقدیر است در حال حاضر علاوه بر کارهای خوبی که در زمینه ساخت واکسن داخلی در حال انجام است و اواسط بهار در دسترس خواهد بود وزارت بهداشت هم از چند راه واکس وارد کشور میکند.

وی افزود: واکسنهای روسی که در حال حاضر وارد کشور شده است و امروز همزمان با سراسر کشور شاهد تزریق نخستین دوز در منطقه هستیم از واکسنهای تقریبا بی ضرر، مطمئن و تأثیرگذار است که کارایی آن 93 درصد اعلام شده است.

مکارم با اشاره به برخی شایعات بی اساس به ویژه در فضای مجازی تصریح کرد: برخی در این وضعیت کاسه داغتر از آش شدند و در فضای مجازی مطالبی غیرواقعی و غیر علمی منتشر میکنند این افراد آگاهی ندارند که واکسن در خوشبینانه ترین وضعیت هم کمتر از 50 درصد روی سیستم ایمنی بدن تأثیردارد واکسن ایمنی بدن را بالاتر میبرد و کمک میکند بدن دفاع بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه حرف سازمان غذا و دارو و ستاد ملی کرونا برای ما ملاک است و وقتی واکسن وارد میشود همه جوانب را سنجیده اند، خاطرنشان کرد: شبهاتی که درباره واکسن منتشر میشود، ناشی از بازیها و جنگهای رسانه ای است اما واکسیناسیون یک اتفاق معمول است چیز جدیدی نیست همین الان هم در زمینه های محتلف در حال انجام است.

مکارم گفت: به لطف خداوند متعال اولین دوز واکسن به منطقه جنوب کرمان هم رسید و در بیمارستانهای امام خمینی جیرفت و 12 فروردین کهنوج به چند نفر از همکاران آی سی یو تزریق شد در مرحله نخست 45 دوز واکسن فقط براساس اولویت تزریق خواهد شد.

وی بیان داشت: آغاز واکسیناسیون از همکاران بخش آی سی یو کرونا  بیمارستانهای امام جیرفت و 12 فروردین کهنوج که سانتر کرونا بوده آغاز میشود، ان شاالله تا پایان سال همه حوزه بهداشت و درمان و جمعیتهای با ریسک بالا  واکسن دریافت میکنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: اگر قرار  بود واکسن مشکلاتی ایجاد کند برای گروه پر خطر و خط مقدم تزریق نمیشد ایمنی و کارائی واکسن اثبات شده است عواقب و عوارض معمول همه واکسنها ممکن است وجود داشته باشد.

• بیانیه خصوصی