۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ اسفند
آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۷ بهمن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، دکتر اصغرمکارم در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت واکسیناسیون در ایام کرونا اظهار داشت: فراگیری بیماری کووید19 مانع از اجرای واکسیانسیون به موقع در منطقه نشده است و کادر بهداشتی همانند گذشته این بخش از اقدامات پیشگیرانه خود را با جدیت پیگیر هستند.

وی با اشاره به پوشش بیش از 95 درصدی تمام واکسیناسیونها در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: بیماری فلج اطفال یکی از بیماریهای ویروسی واگیر است که تا ریشه کنی نهایی فاصله چندانی ندارد این بیماری در حال حاضر فقط در کشورهای پاکستان و افغانستان مواردی از ابتلا دارد که به همین دلیل واکسیناسیون فلج اطفال در  استانهای نوار مرزی کشور از اهمیت بالایی برخوردار است.

مکارم تصریح کرد: بطور کلی این کمپین سالجاری در دانشگاه  های علوم پزشکی زاهدان، زابل، ایرانشهر و مناطقی از دانشگاههای علوم پزشکی هرمزگان، خراسان جنوبی و جیرفت برگزار میشود که جمعیت هدف جنوب کرمان در دو شهرستان قلعه گنج و رودبار جنوب در دو نوبت واکسن خوراکی فلج اطفال را طبق روال سالهای گذشته بصورت خانه به خانه با رعایت پروتکلهای بهداشتی دریافت میکنند.

وی با بیان اینکه با اجرای این کمپین 24 هزارو 390 کودک زیر پنج سال توسط 261 تیم در جنوب کرمان قطره فلج اطفال را دریافت می کنند، خاطرنشان کرد: نوبت نخست کمپین طرح فلج اطفال 25 لغایت 28 بهمن و نوبت دوم 16 لغایت 19 اسفند سالجاری اجرا میشود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: با توجه به اجرای کمپین در شهرستانهای رودبار جنوب و قلعه گنج  از مردم این مناطق درخواست میشود با تیمهای بهداشتی همکاری لازم را داشته باشند.

• بیانیه خصوصی