۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۶ فروردين

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، طاهره بیگ زاده معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به تجلیل از بهورزان نمونه حوزه دانشگاه اظهار داشت: بهورزان و مراقبان  سلامت از مهمترین زنجیره های نظام سلامت و همچنین مدافعان گمنام عرصه سلامت روستاها هستند که خدمات اولیه سلامت از جمله کاهش مرگ و میر کودکان و مادران باردار، تکمیل پوشش واکسیناسیون و ترویج تغذیه با شیرمادر و...  را در دور افتاده ترین نقاط حوزه دانشگاه ارائه می کنند.

وی افزود: در جریان همه گیری کووید ۱۹ شاهد تلاش و ایثار بهورزان و مراقبان سلامت هستیم و قدر و قیمت بهورزان و اثر بخشی خدماتشان بیش از پیش بر همگان آشکار شده است.

مدیر بهورزی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بیان کرد: هم اکنون ۵۷۱  بهورز در ۴۰۲ خانه  بهداشت و ۱۷۰ مراقب سلامت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت فعالیت می کنند.

در این مراسم تجلیل صبح امروز از چهار بهورز نمونه، یک مراقب سلامت نمونه، یک مربی نمونه و یک کارشناس مسئول نمونه از حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت قدردانی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بهورزان نمونه خانم  فاطمه مصطفوی از خانه بهداشت جزفطن جیرفت، خانم مریم بهبودی از خانه بهداشت شاربماه فاریاب، آقای  ایرج حیدری از خانه بهداشت زه کهنوج، خانم زهرا صادقی از پایگاه گلدشت قلعه گنج  و خانم  ساره وحیدی نیا از مرکز توکل آباد عنبرآباد به عنوان مراقب سلامت نمونه و خانم حسنیه سعیدی از مرکز بهورزی کهنوج به عنوان مربی مامایی نمونه و خانم مرضیه شهدادی از معاونت بهداشتی جیرفت به عنوان کارشناس مسئول بهورزی نمونه با اهدای لوح تقدیر ، تجلیل شد.

• بیانیه خصوصی