۱۴۰۴ جمعه ۳۰ فروردين

در راستای حفظ حقوق عامه و سلامت شهروندان صورت پذیرفت:
*⭕دستور پلمپ ۲ کارخانه تولید رب گوجه فرنگی در شهرک صنعتی عنبراباد توسط دادستان این شهرستان*

بازدید دادستان شهرستان عنبرآباد به همراه معاون غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، نماینده فرمانداری عنبرآباد، معاون فنی و مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت و رئیس اداره محیط زیست عنبرآباد از کارخانه های تولید رب گوجه فرنگی در شهرک صنعتی این شهرستان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عنبرآباد
امروز شنبه ۱۴۰۱/۲/۱۷

ابراهیم سلیمانی دادستان شهرستان عنبرآباد در حاشیه این بازدید، اظهار داشت: این واحدهای تولیدی فاقد مجوزهای بهداشتی هستند و طی بازدید و بررسی ها صورت گرفته  توسط کارشناسان معاونت غذا دارو و مرکز بهداشت عنبرآباد رب‌ گوجه‌فرنگی تولیدی آنها قابلیت مصرف انسانی ندارد.
سلیمانی در ادامه اضافه کرد: در بازرسی از این کارخانه های رب‌گوجه‌فرنگی تولید غیربهداشتی و غیرمجاز  دیده شد، طوریکه بیش از ۱۲۰۰ تن رب‌گوجه‌فرنگی تولیدی که به صورت فله در بشکه‌های ۲۰۰ لیتری ظرف شده بود، از لحاظ بهداشتی غیر قابل استفاده بوده و توقیف شدند.  دادستان شهرستان عنبرآباد با تاکید بر حفظ سلامت جامعه، گفت: اگر کارخانه‌های رب‌گوجه دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نکنند و سلامت جامعه را تهدید کنند، بدون اغماض برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

دکتر محمدی معاون غذا دارو گفت: در بازرسی‌های مکرر که توسط همکاران غذا دارو جیرفت و بهداشت محیط و نظارت بر مواد غذایی مرکز بهداشت عنبرآباد از این کارخانه ها صورت گرفت، مسئولان آن به تذکرهای بازرسان بهداشت مبنی بر رفع نواقص بهداشتی نه تنها توجه نکردند بلکه به ادامه تولید غیربهداشتی و غیرمجاز رب‌گوجه‌فرنگی نیز اقدام کردند.

وی بیان کرد: کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولید مواد غذایی باید حداقل ضوابط فنی و بهداشتی را در زمینه ساخت سالن‌های تولید، انبار مواد اولیه و محصولات، استفاده از آب مصرفی استاندارد برای تولید و دفع بهداشتی فاضلاب رعایت کنند.

دکتر محمدی ادامه داد: نداشتن مجوزهای بهداشتی، استفاده از ظروف نگهداری غیر بهداشتی، نداشتن سیستم فاضلاب و رها سازی فاضلاب در زمین‌های اطراف کارخانه، رعایت نکردن بهداشت فردی کارکنان، نبود مسئول فنی و آزمایشگاه و نتیجه مثبت آزمایش میکروبی مواد تولیدی از عمده مشکلات این کارخانه بود.