رئیس شبکه بهداشت و درمان قلعه گنج گفت:
تجهیز آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت رمشک با اعتبار 10 میلیارد ریال
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت قلعه گنج،عباس پالش در دیدار با کارکنان آزمایشگاه این شهرستان ضمن تبریک روز علوم آزمایشگاهی به مدافعان سلامت فعال در این حوزه اظهار داشت: روز علوم آزمایشگاهی را به تمامی همکاران حوزه علوم آزمایشگاهی که طی 14 ماه درگیری با با بیماریکووید19 با مجاهدت و از خودگذشتی در شناسایی بیماران کرونایی شهرستان قلعه گنج تلاش کرده اند تبریک عرض میکنم.
وی افزود: با پیگیری های انجام شده کامیون حامل وسایل و تجهیزات خریداری شده توسط خیریه جهادی منادیان رحمت و دانشگاه علوم پزشکی جیرفت جهت تجهیز آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت رمشک تحویل این مرکز شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان قلعه گنج گفت: این آزمایشگاه از مطالبات مردمی شهر رمشک بود که با اعتبار 10 میلیارد ریال و توسط گروه جهادی منادیان رحمت تجهیزات خریداری شده و با استقرار تجهیزات به زودی جهت ارائه خدمات به مردم منطقه راه اندازی می شود.
.jpeg)



