۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ شهريور   

عملکرد هفت ساله اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی وآرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جیرفت

.

.مبارزه جدی با قاچاق کالاهای سلامت محور و ایجاد هم افزایی در دستگاه های متولی

2.اخذ تفویض صدور پروانه های بهداشتی تاسیس بهره برداری ، مسئول فنی و تمدید ساخت جهت تسهیل امور صدور مجوزهای واحدهای تولید مواد غذایی آرایشی و بهداشتی

3.پیگیری نگارش ضابطه رب گوجه فرنگی بالک در کشور جهت رفع مشکل واحدهای تولیدی منطقه و مشارکت جدی نگارش ضابطه مذکور

4.اطلاع رسانی و آموزش اصناف /صاجبان صنایع/کارشناسان واحدهای تولیدی و ارتقاء سطح آگاهی عمومی جامعه در خصوص محصولات سلامت محور با برگزاری دوره های آموزشی و امور فرهنگی  و جزوات آموزشی

5. شناساندن محصولات اصیل از محصولات تقلبی و قاچاق و افزایش انتخاب آگاهانه مصرف کنندگان

6. هم افزایی در دستگاه های دولتی جهت ارتقاء سطح بهداشتی سردخانه های مواد غذایی منطقه جنوب استان و رنکینگ سردخانه ها جهت ایجاد شرایط دریافت مجوزهای بهداشتی

7. سامانه ای شدن بسیاری از فعالیت های کاری و صدور مجوزها جهت تسهیل امور متقاضیان

8. برخورد جدی با متخلفان و معرفی به مراجع قضایی و معدوم نمودن حجم بالایی از محصولات فاسد مضر به سلامت

9. کنترل و پایش محصولات غذایی سطح عرضه و انجام آزمون های کنترل کیفی و جلوگیری از ادامه تخلفات با هماهنگی با دستگاه های ناظر بر تولید

10. انجام امور مربوط به شکایات مشتریان و مصرف کنندگان محصولات غذایی آرایشی و بهداشتی جهت ارتقاء سطح بهداشتی محصولات منطقه

11.انجام نمونه برداری مستمر از محصولات تولیدی واحدهای زیرمحموعه و برخورد با متخلفان

12.کنترل باقیمانده سموم افت کشها در محصولات کشاورزی و باغی تولیدی و مصرفی منطقه

13.پیگیری ارتقاء سطح فنی بهداشتی واحدهای تولیدی تحت پوشش با انجام بازرسی های لازم

14.بررسی و نمونه برداری از محصولات غذایی و کنترل وضعیت تراریختگی محصولات

15.کنترل برچسب گذاری محصولات غذایی و گزارش تخلفات صورت گرفته با دانشگاه های ناظر بر تولید جهت ایجاد بستر مناسب برای اطلاع رسانی به مصرف کنندگان

16.بررسی محصولات بومی منطقه جهت تدوین ضوابط فنی و بهداشتی لازم به منظور فراهم نمودن امکان تولید صنعتی و بهداشتی در کشور و منطقه

17.فعال نمودن واحدهای تابعه در شبکه های بهداشت و درمان منطقه جهت انجام امور مرتبط و پایش عملکرد ایشان دو بار در هر سال

اداره آزمایشگاه

1.خرید وسایل و تجهیز آزمایشگاه معاونت جهت انجام آزمون های مواد غذایی،خوراکی،آشامیدنی و بهداشتی

2.بازدید و بررسی آزمایشگاه های کارخانجات تحت پوشش

3.راه اندازی سامانه ملی آزمایشگاهی

4.شرکت در اجرای طرح های کشوریpms ،سموم و آفت کش ها در محصولات کشاورزی

5.آموزش مسئولان فنی

6.پایش و نظارت بر نمونه های تولیدی تحت پوشش

7.انجام آزمون کلیه نمونه های ارسالی از ارگان های نظارتی (مراکز بهداشتی،اداره نظارت کالاهای قاچاق,اطلاعات،کلانتری،اگاهی)

8.پیاده سازی GLPدر آزمایشگاه

9.شرکت در آزمون های مهارت آزمایی (pt- RM-CRM)

 

واحد طبیعی ، سنتی ، مکمل

 

1- واحد طبیعی ، سنتی ،مکمل زیر مجموعه معاونت غذا ودارواز سال 1396 به صورت مستقل شروع به کار نموده است .

2-در جنوب کرمان تعدا 109 واحد عطاری در حال عرضه گیاهان دارویی  ومشتقات آن به مردم جنوب کرمان می باشند .

3-از سال 1396 لغایت مرداد 99 تعداد 669 بازدید مشترک به اتفاق نمایندگانی از تعزیرات ، صنعت ومعدن ، اماکن ومعاونت بهداشتی از عطاریهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بعمل آمده است .

4-تعداد3756 قلم اقلام غیر مجاز و قاچاق جمع آوری و معدوم گردیده است  .

5-تعداد 2000 عدد تراکت و پمفلت آموزشی در زمینه مصرف وتجویز صحیح گیاهان دارویی توزیع شده است .

6-تعداد 12 کارگاه آموزشی در زمینه تجویز و مصرف صحیح گیاهان دارویی جهت گروهای هدف ( پزشکان وعامه ) برگزار گردیده است .

 

 

 

نظر شما :
captcha
ما را در فضای مجازی دنبال کنید

  • پیام رسان روبیکا
  • پیام رسان ایتا
  • پیام رسان بله
  • نقشه سایت
  • rss