۱۴۰۰ يکشنبه ۷ آذر
آخرین بروزرسانی : ۱۴۰۰ شنبه ۱۸ ارديبهشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، دکتر علی کمالی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و دبیر همایش ملی سلامت سالمندی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه همایش ملی سلامت سالمندی 13 و 14 مرداد ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برگزار می شود، اظهار داشت: این همایش با هدف بررسی چالش‌ها و راهکارهای حوزه سالمندی با همکاری دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برگزار می شود.

وی سالمندان در دوران کرونا، کیفیت و سبک زندگی در دوره سالمندی، تغذیه در سالمندی، سلامت روان و سلامت معنوی در سالمندی، فعالیت فیزیکی، معلولیت و توانبخشی در سالمندی، سیاست گذاری سلامت در سالمندی را از جمله محورهای همایش ملی سلامت سالمندی عنوان کرد.

کمالی دیگر محورهای همایش ملی سلامت سالمندی را اشتغال و استقلال مالی در سالمندان، بیماری ها و سندرم های شایع سالمندی، مداخلات ارتقاء دهنده سلامت سالمندان، دارو درمانی در سالمندی، پرستاری سالمندان، سلامت اجتماعی در سالمندی و سلامت زنان سالمند برشمرد.

دبیرهمایش ملی سلامت سالمندی گروه هدف این همایش را شامل کلیه رشته ها اعلام کرد و گفت: مقالات برتر این همایش که دارای کد اخلاق باشند، در مجله دانشگاه علوم پزشکی چاپ و امتیاز آموزش مداوم و باز آموزی کسب می کنند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه آخرین مهلت ارسال مقالات به همایش ملی سلامت سالمندی 30 خرداد ماه سال جاری است، گفت:: آدرس سایت همایش را elderhealth.jmu.ac.ir  و آدرس ایمیل دبیرخانه همایش را elderhealth@jmu.ac.ir اعلام کرد و گفت:علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 03443316383 تماس برقرار کنند.

کمالی با بیان اینکه شناخت ابعاد و ویژگی‌های مختلف حوزه سالمندی نیازمند واکاوی و بررسی‌های علمی است، اظهار داشت:  دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در راستای ارتقاء کیفیت زندگی و ترویج فرهنگ خودمراقبتی سالمندان این همایش ملی سالمندی را برگزار می‌کند.