۱۴۰۰ جمعه ۸ مرداد
آخرین بروزرسانی : ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير

قابل توجه داوطلبان  شرکت کننده آزمون استخدام پیمانی 1399/11/24

با توجه به اعلام سازمان سنجش آموزش کشور مبنی بر اعلام نتایج نهائی آزمون استخدام پیمانی بهمن ماه ۱۳۹۹ ، از داوطلبین محترم تقاضا داریم از مراجعه حضوری جدا خودداری نموده و مرحله بعدی از طریق  هسته گزینش دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد .

ضمنا داوطلبین می توانند هر گونه اعتراض یا شکایات خود را صرفا از طریق وب سایت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ، صفحه اصلی (www.jmu.ac.ir) و همچنین سایت بازرسی دانشگاه به آدرس http://www.jmu.ac.ir/fa/bazresi ارسال نمایند.

لازم به ذکر است با توجه به شیوع ویروس کرونا و پیک پنجم آن در استان، فقط به در خواست هایی که از طریق مذکور ارسال می شود پاسخ داده خواهد شد لذا از مراجعه حضوری جدا خودداری نمایید

مهلت ارسال اعتراضات داوطلبین از ساعت 14 روز دوشنبه مورخ 21/04/1400، به مدت یک هفته و تا روز دوشنبه مورخ 1400/04/28 خواهد بود.

توجه : بدیهی است به درخواست ها و اعتراضات بعد از این زمان به هیچ عنوان رسیدگی نخواهد گردید.