۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
آخرین بروزرسانی : ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۰ شهريور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، دکتراصغر مکارم در این آیین اظهار داشت: خدا را شاکریم که امروز یکی از نیازهای ضروری و اساسی منطقه جنوب کرمان با توجه به وسعت و پراکندگی جمعیت و نیازهای مردم به خدمات هوایی، تامین شد.

وی با باین اینکه امروزه در سطح دنیا انتقال هوایی یکی از سریع ترین راه های ممکن برای انتقال بیماران و مصدومین سوانح جاده ای به مراکز درمانی است، افزود: جنوب کرمان به لحاظ وسعت و سوانحه ای همچون تصادفات که در سطح این منطقه رخ می دهد، نیازمند پایگاه هوایی اورژانس بود.

مکارم اظهار کرد: خوشبختانه از طریق هماهنگی و رایزنی با اورژانس کشور، امروز شاهد ورود بالگرد و انجام خدمات هوایی برای بیمارانی هستیم که در جای جای منطقه نیاز ضروری به درمان دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت عنوان کرد: بالگرد وسیله راحتی است که در صورت ضرورت انتقال بیماران مراکز جامع سلامت روستایی و بخش ها، می شود با حداقل امکانات زمینه فرود این بالگرد ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: قطعا خدمات اورژانس هوایی در بحث کاهش عوارض ناشی از حوادث و سوانح جاده ای همچون تروما، تاثیرگذار است و یک نیاز اساسی در منطقه است.