پایگاه خبری و اطلاع رسانی
۱۴۰۴ جمعه ۳۰ فروردين
۱۴۰۴ جمعه ۳۰ فروردين
کد : 49955-52365      تاریخ ایجاد : ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۰ بهمن   تعداد بازدید : 196
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خبرداد:

نمایندگی سازمان اموال تملیکی و انبار تملیکی در جنوب کرمان راه اندازی می شود/ پست کالاهای سلامت محور نیازمند، تایید غذا و دارو است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: با توجه به اینکه انبار تملیکی جهت نگهداری مناسب کالاهای سلامت محور مکشوفه در منطقه جنوب کرمان وجود ندارد، سازمان اموال تملیکی کرمان با همکاری فرمانداری شهرستان جیرفت و اداره کل صمت جنوب کرمان نسبت به راه‌اندازی نمایندگی سازمان اموال تملیکی و انبار تملیکی در جنوب کرمان اقدام می کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، ابراهیم محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه با اشاره به برگزاری

جلسه بررسی و نظارت بر نحوه بررسی ایمنی و سلامت مواد غذایی در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اظهار داشت: سازمان بازرسی استان بعد از بررسی نحوه بررسی ایمنی و سلامت مواد غذایی طی سه سال اخیر بر همکاری اداره صمت و اداره های ناظر بر کالاهای سلامت محور با معاونت غذا و دارو تاکید کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه انبار تملیکی جهت نگهداری مناسب کالاهای سلامت محور مکشوفه در منطقه جنوب کرمان وجود ندارد، سازمان اموال تملیکی کرمان با همکاری فرمانداری شهرستان جیرفت و اداره کل صمت جنوب کرمان نسبت به راه‌اندازی نمایندگی سازمان اموال تملیکی و انبار تملیکی در جنوب کرمان اقدام می کنند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: اداره کل صمت جنوب کرمان انبارهای تخصصی مواد غذایی و انبارهای صنفی مواد غذایی را جهت نظارت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بر این انبارها به تفکیک اعلام می کند.

 محمدی تصریح کرد: در صورت تقاضای ارسال کالای سلامت محور یا دارو از طریق پست بایستی قبل از ارسال کالا، تایید غذا و و دارو کسب شود و در صورت تایید نسبت به ارسال کالاهای سلامت محور و دارو اقدام شود.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون کالاهای کشف شده که برچسب قاچاق داشتند، توسط نیروی انتظامی جهت بررسی استفاده انسانی و انجام آزمایش‌های لازم به این معاونت ارسال می شد که این آزمایش‌ها هزینه بر بود و متولی پرداخت، هزینه هم مشخص نبود که امروز مقرر شد از این به بعد فاکتورها به سازمان اموال تملیکی کرمان جهت پرداخت ارسال شود.

 محمدی گفت: دستگاه‌های ناظربر کالاهای سلامت محور مانند گمرک، پلیس اقتصادی، صنعت و معدن و ... نیازهای آموزشی در زمینه بازرسی کالاهای سلامت محور را طی نامه‌ای به معاونت غذا و دارو اعلام می کنند و پس از بررسی، کلاس‌های آموزشی لازم برگزار می شود.

نظر شما :
captcha