پایگاه خبری و اطلاع رسانی
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
کد : 49955-53562      تاریخ ایجاد : ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۳ اسفند   آخرین بروزرسانی : ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۳ اسفند    تعداد بازدید : 453
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت:

مشارکت مردم در انتخابات دشمنان انقلاب را ناامید کرد/انتخابات نمایش همدلی و همبستگی مردم ایران بود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: مردم ما همواره در تمامی عرصه ها پای انقلاب ایستاده اند و در ادامه این مسیر فرزندان این مرز و بوم جانفشانی کردند در انتخابات هم این اتحاد و همبستگی بار دیگر به نمایش گذاشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت دکتر علی اصغر خیرخواه ظهر امروز در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه اظهارداشت: مردم ما همواره در تمامی عرصه ها پای انقلاب ایستاده اند و در ادامه این مسیر فرزندان این مرز و بوم جانفشانی کردند در انتخابات هم این اتحاد و همبستگی بار دیگر به نمایش گذاشته شد.

وی با اشاره به اهمیت مشارکت حداکثری به ویژه در این برهه که دشمن تمام توان خود را بر عدم مشارکت مردم گذاشته بود، افزود: خوشبختانه ملت ایران به ندای مقام معظم رهبری لبیک گفتند و برای اقتدار نظام جمهوری اسلامی در انتخابات شرکت کردند.

خیرخواه ضمن تبریک به منتخبان این دوره از انتخابات مجلس در منطقه و خبرگان رهبری استان تصریح کرد: اعتماد مردم به منتخبان مسئولیت سنگینی بر عهده نمایندگان دارد و باید تلاش بیش از پیش در انجام مسئولیت و خدمت به مردم که صاحبان اصلی این انقلاب هستند، داشته باشند.

وی ضمن تقدیر از مشارکت دانشجویان،اساتید و کارکنان دانشگاه در حرکت سیاسی انتخابات خاطرنشان کرد: این شور انتخابات دشمن را ناامید کرد، مجموعه دانشگاه در برگزاری انتخابات مشارکت خوبی داشتند و اقدام خلاف قانون در فضای مجازی و یا فعالیتهای میدانی انتخابات نداشتیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به عملکرد معاونتهای دانشگاه در سالجاری گفت: در حوزه غذا و دارو بدهی دارویی در حال پرداخت است، علاوه بر فعالیت داروخانه های شبانه روزی در ایام تعطیل سال نو داروخانه هایی که تمایل داشته باشند، فعال باشند با حضور مسئول فنی داروخانه ممکن است.

خیرخواه با بیان اینکه زیرساختهای پژوهشی دانشگاه افزایش قابل توجهی داشته است و خانه خلاق و مرکز تحقیقات آماده بهره برداری است، عنوان داشت: افتتاح دانشکده پرستاری کهنوج و تاییده رشته فوریتها اتفاق خوبی در حوزه اموزشی است و  پیگیر اخذ مجوز تحصیلات تکمیلی در برخی رشته ها با توجه به نیاز منطقه هستیم.

خیرخواه افزود: از ۱۵ اسفند طرح بسیج سلامت نوروزی آغاز می شود که امسال به دلیل همزمانی با ماه مبارک رمضان نظارتهای بیشتری انجام خواهد .

وی خاطرنشان کرد: در ایام پایانی سالجاری اولویت دانشگاه پرداختهای پرسنلی است تا بخشی از مطالبات پرداخت شود.

نظر شما :
captcha