پایگاه خبری و اطلاع رسانی
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
کد : 49955-57505      تاریخ ایجاد : ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور   آخرین بروزرسانی : ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور    تعداد بازدید : 147
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت:

دانشجویان فرصت تحصیل علم و دانش را برای ابادانی کشور غنیمت بدانند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: نقش دانشجویان در رشد و توسعه کشور بر کسی پوشیده نیست، تربیت نسلی متعهد، توانمند و جویای علم مهمترین وظیفه مراکز آموزشی است که دانشجویان باید از این فرصت برای رشد و ارتقای حوزه سلامت کشور بیشترین استفاده را داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، دکتر علی اصغر خیرخواه ظهر امروز در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه ضمن تبریک اعیاد پیش رو، تبریک روز اورژانس پیش بیمارستانی و آغاز سال تحصیلی اظهار داشت: نقش دانشجویان در رشد و توسعه کشور بر کسی پوشیده نیست، تربیت نسلی متعهد، توانمند و جویای علم مهمترین وظیفه مراکز آموزشی است که دانشجویان باید از این فرصت برای رشد و ارتقای حوزه سلامت کشور بیشترین استفاده را داشته باشند.

وی با بیان اینکه از مجموعه دانشگاه به ویژه پرسنل بهداشتی و درمانی که پرتلاش پای کار حوزه سلامت منطقه هستند، قدردانی می کنیم، افزود: تا زمانی که این مسئولیتها را بر عهده داریم، قضاوتها هیچ خللی در انجام وظیفه مجموعه نخواهد داشت و با توجه به توان دانشگاه در مسیر رشد و توسعه منطقه گام بر خواهیم داشت.

حجت الاسلام شاهرخی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ضمن تبریک فرا رسیدن، هفته وحدت و ایام سالروز آغاز امامت حضرت ولی عصر عجل الله اظهار داشت: در این روزها دعا می کنیم که خداوند متعال توفیق حرکت در مسیر اهل بیت علیه السلام و گام برداشتن در مسیر ظهور را به همگی عطا کند.

وی با اشاره بر اهمیت اخلاص در انجام خدمت به ویژه در حوزه سلامت خاطرنشان کرد: گاهی برخی نامهربانی ها برای تخریب وجهه دانشگاه است که با توجه و توکل به خداوند این تخریبها شما را دلسرد نکند، هدف این باشد، برای توسعه خدمات سلامت مردم منطقه، تلاش کنید، کمبودها، نواقص و برخی مشکلات وجود دارد، برخی مطالبات هم هست که حق است اما به دلیل  مطالبی که برخی افراد می نویسند، دلسرد نشوید و خدمت خالصانه برای مردم داشته باشید.

 

نظر شما :
captcha