پایگاه خبری و اطلاع رسانی
۱۴۰۴ شنبه ۱۷ فروردين
۱۴۰۴ شنبه ۱۷ فروردين
کد : 49955-59376      تاریخ ایجاد : ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند   آخرین بروزرسانی : ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند    تعداد بازدید : 136
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خبرداد:

امسال حدود 22 هزار نفر در جنوب کرمان واکسن فلج اطفال دریافت کردند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به اجرای فعال و خانه به خانه طرح با مشارکت 330 تیم گفت: در این واکسیناسیون بیش از 35 هزار خانوار ایرانی و بیش از 4 هزارو 300 خانوار غیرایرانی بازدید شد و حدود 22 هزار نفر واکسینه شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، طاهره بیگ زاده ظهر امروز با اشاره به اجرای طرح ایمنسازی تکمیلی فلج اطفال در سالجاری اظهار داشت:  با توجه به اینکه بیماری فلج شل حاد هر سال در کشورهای همسایه شرقی افغانستان و پاکستان گزارش می شود و به دلیل مراودات جمعیتی بالا با این کشورها به منظور جلوگیری از گردش ویروس وحشی فلج اطفال هر سال طرح ایمنسازی تکمیلی فلج اطفال در سطح کشور اجرا می شود.

وی افزود: این طرح امسال در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در جمعیت اتباع، مناطق حاشیه نشین، مناطق تحت پوشش تیم سیار و مناطق با پوشش پایین واکسیناسیون اجرا شد و به لطف برنامه واکسیناسیون کشوری و طرح های ایمنسازی، در ایران از سال 2001 تاکنون هیچ مورد فلج شل حاد گزارش نشده است.

بیگ زاده با بیان اینکه برنامه دولت ریشه کنی فلج اطفال در کشور است، تصریح کرد: در مرحله نخست این طرح در منطقه از 15 تا 17دی و مرحله دوم  27 تا 29 بهمن سالجاری برای تمامی کودکان زیر 5 سال در جمعیت های (حاشیه نشین ها، مهاجرین خارجی، مناطق تحت پوشش تیم سیار، مناطق با پوشش پایین واکسیناسیون(کمتر از 95درصد) اجرا شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به اجرای  فعال و خانه به خانه طرح با مشارکت 330 تیم گفت: در این واکسیناسیون بیش از 35 هزار خانوار ایرانی و بیش از 4 هزارو 300 خانوار غیرایرانی بازدید شد و حدود 22 هزار نفر واکسینه شدند.

نظر شما :
captcha