روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جیرفت
فعالیت سه کمپ اورژانس 115 در ایام نوروز در جنوب کرمان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: سه کمپ اورژانس 115 در شهرهای جیرفت، عنبراباد و کهنوج برای ارائه خدمات مطلوب به مردم از 24 اسفند ماه سالجاری تا 14 فروردین سال 1403 راه اندازی می شود،
دکتر علی اصغر خیرخواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت درجلسه برنامه ریزی طرح جامع سلامت نوروزی در حوزه دانشگاه ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان با روزهای پایانی سال، کارشناسان بهداشت محیط با اجرای برنامه سلامت نوروزی متشکل از 34 تیم نظارت جدی بر مراکز حساس تهیه و توزیع مواد غذائی در جنوب کرمان خواهند داشت.
وی با اشاره به امادگی کامل مراکز بهداشتی و درمانی در ایام نوروز افزود: تمامی بخشهای بیمارستانی، و مراکز سلامت در ایام نوروز برای ارائه خدمات فعال هستند.
خیرخواه با بیان اینکه سه کمپ اورژانس 115 در شهرهای جیرفت، عنبراباد و کهنوج برای ارائه خدمات مطلوب به مردم از 24 اسفند ماه سالجاری تا 14 فروردین سال 1403 راه اندازی می شود، تصریح کرد: با توجه به نیاز منطقه مجوز تاسیس رشته فوریتهای پزشکی در کهنوج اخذ شد که در نخستین ورودی این رشته 20 دانشجو مشغول به تحصیل خواهند شد.
