۱۴۰۴ جمعه ۳۰ فروردين

به گزارش روابط عمومی بیمارستان 12 فروردین کهنوج دکتر بیانی مقدم در حاشیه آخرین آزمون جذب نیروهای شرکتی گفت با توجه به کمبود نیرو در بیمارستان ۱۲فروردین  در سال جاری ۳ آزمون برای جذب و استخدام شرکتی  تاسیسات، خدمات و نگهبانی برگزار گردید که با نظارت مستقیم نهادهای نظارتی و ذیربط مجموعه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت صورت گرفت.


وی در ادامه ضمن اشاره به این موضوع که جذب افراد تنها از طریق آزمون و تعیین سطح علمی و عملی نیروهای متقاضی صورت میگیرد گفت: طی گزارشات و بازدیدهای به عمل آمده، روند برگزاری آزمون و جذب نفرات برتر به اذعان کارشناسان و ناظران مربوطه به صورت سالم و بدون شک و شبهه صورت گرفته است.

دکتر بیانی مقدم ضمن گلایه از توقعات، تماس ها و سفارشات افراد خاص عنوان کرد تمام تلاش خود را می کنیم تا  در جذب نیرو، انصاف و عدالت را رعایت کنیم.

رئیس بیمارستان ۱۲فروردین در اعتراض برخی افراد از نحوه برگزاری و جذب نیرو عنوان کرد افراد می توانند جهت ثبت و پیگیری اعتراض و شکایات خود به بازرسی، حراست و ستاد اشتغال دانشگاه علوم پزشکی جیرفت مراجعه نمایند.

 

سه شنبه| ۱۶ شهریور ۱۴۰۰
❇ روابط عمومی بیمارستان ۱۲فروردین کهنوج

ما را در فضای مجازی دنبال کنید

  • پیام رسان روبیکا
  • پیام رسان بله
  • پیام رسان ایتا