۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۹ فروردين

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی از فعال شدن واحد جذب داوطلبان برای همکاری افراد جامعه،خانواده‌ها و همه سازمان‌های دولتی و خصوصی در اورژانس جنوب کرمان خبر داد..

 

به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی دکتر ابراهیم محمدی در این رابطه افزود: با بیان اینکه منظور از همیار اورژانس و اورژانس یار، دریافت خدمات داوطلبانه‌ای است که ما می‌توانیم از افراد جامعه داشته باشیم، گفت: طبق اساس نامه سازمان اورژانس کشور که سال ۹۶ در هیات دولت به تصویب رسید، سازمان اورژانس متعهد شد، برای افزایش توانمندی، مسئولیت پذیری و آگاهی جامعه و افراد و خانواده‌ها اقداماتی را انجام دهد.

 

او با بیان اینکه افراد جامعه در صورتی که تمایل داشته باشند، می‌توانند با اورژانس همکاری کنند، گفت: برنامه‌های واحد جذب داوطلبان در اورژانس جنوب کرمان هم فعال شد تا افراد جامعه، خانواده‌ها و حتی سازمان‌های دولتی و خصوصی بتوانند با اورژانس همکاری داشته باشند.

 

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: اورژانس یار به افرادی اطلاق می‌شود که یک مدرک تخصصی مرتبط با گروه‌های پزشکی مثل پرستاری، پزشکی، مامایی، فوریت‌های پزشکی، هوشبری و یا اتاق عمل را داشته باشد و به واسطه دارابودن مدرک تحصیلی و تخصص در حوزه پزشکی می‌تواند خدمات مستقیم و خوبی را ارائه دهند و به عنوان اورژانس یار با ما به صورت داوطلبانه همکاری داشته باشد.

 

او با بیان اینکه همیار اورژانس افرادی هستند که مدارک تخصصی و دانشگاهی مربوطه را ندارند و می‌توانند در دوره‌هایی آموزشی که اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت‌های پزشکی برگزار می‌کند، شرکت کرده و آموزش کمک‌های اولیه را ببیند، گفت: این افراد در مواقع لازم و بحران ها می توانند در ارئه خدمات اولیه به ما کمک کنند.

 

محمدی با اشاره به اینکه آموزش‌های اولیه‌ای که اورژانس ارائه می‌دهد از گذشته وجود داشته و هم اکنون نیز ادامه دارد، بیان داشت: واحد آموزشی مرکز فوریت‌های پزشکی، اکنون در خصوص آموزش داوطلبان فعال‌تر می‌شود.

 

او با بیان این که واحد آموزشی ما آموزش‌های خدمات اولیه را برای افراد مختلف برعهده دارد، اظهار کرد: هر کدام از سازمان ها، نهاد‌ها و حتی مردم عادی که علاقه‌مند باشند می‌توانند به صورت فردی در کلاس‌هایی که در اداره فوریت‌های پزشکی برگزار می‌شود، شرکت کنند.

 

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی  جیرفت افزود: اگر افراد و یا ارگان‌هایی به صورت گروهی هم مکان‌هایی را اعلام کنند، استادان ما در آنجا حضور پیدا می‌کنند و با تجهیزات و امکاناتی که لازم است، به تدریس می‌پردازند.

 

او بیان داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا در شرایط فعلی، کلاس‌های حضوری کمرنگ‌تر شده است و بیشتر آموزش‌ها به صورت مجازی برگزار می‌شود.

 

محمدی تصریح کرد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می‌توانند به سایت مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی جیرفت  به آدرس www.jmu.ac.ir/fa/ems مراجعه کنند.

 

برگزاری دوره‌های آموزشی رایگان و برای داوطلبان پس از پایان دوره گواهینامه صادر می‌شود.