در راستای بررسی کیفیت غذای دانشجویان دانشکده پرستاری کهنوج، آقای خرمی، مسئول امور فرهنگی دانشجویی این دانشکده، و آقای راوند، مسئول امور اداری بیمارستان 12 فروردین کهنوج، روز دوشنبه 3 اردیبهشت 1403 از آشپزخانه بیمارستان بازدید کردند.
در این بازدید، ضمن گفتگو با کارکنان آشپزخانه، از مراحل مختلف پخت و پز غذا، کیفیت مواد اولیه و همچنین رعایت بهداشت محیط آشپزخانه بازدید به عمل آورده شد.
آقای خرمی در این خصوص اظهار داشت: " ما در تلاشیم تا با همکاری بیمارستان 12 فروردین کهنوج، بهترین امکانات را برای دانشجویان خود فراهم کنیم و از جمله این امکانات، غذای سالم و باکیفیت است."
در این بازدید مسئول اموراداری بیمارستان 12 فروردین به همراه کارشناسان خود غذای پخت شده را مورد ارزیابی قرار دادند و از کیفیت غذا اطمینان حاصل کردند.



