بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از کلینیک غربالگری بیماری های واگیر
دکتر مکارم رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در حاشیه بازدید از این مرکز در ششمین روز سال ۹۹ عنوان کرد: هدف از راه اندازی کلینیک ۱۶ ساعته غربالگری بیماری های واگیردار، کاهش بار مراجعات به بیمارستان ها و کلینیک ها است.
دکتر مکارم افزود: اینکلینیک با حضور یک تیک سلامت کامل برای بیماران تب دار و تنفسی هر روز از ساعت 8 صبح تا ۱۲ شب خدمت رسانی خواهد کرد.
ایشان اظهار داشتند: کلینیک غربالگری بیماری های واگیردار فقط برای بیماران تب دار و تنفسی می باشد و هیچ گونه خدمات دیگری از جمله آزمایش؛ چکاپ، فرم ارجاع تجدید نسخه و... انجام نخواهد شد.
دکتر مکارم بیان داشتند: افرادی که علائم خفیف تب، گلودرد وسرفه دارند نیازی به مراجعه ندارند و با مشاهده این علائمخفیف درمنزل بمانند؛ مایعات گرم بخورند و استراحت کنند و در صورت مشاهده علائم شدید مانند سرفه های زیاد، تنگی نفس و تب به کلینیک غربالگری بیماری های واگیردار مراجعه کنند .همشهریان باید توجه داشته باشند که در این کلینیک تست تشخیص کرونا ویروس انجام نخواهد شد؛ در این کلینیک فقط بیماران تب دار و تنگی نفس شدید معاینه و در صورت نیاز به کلینیک تخصصی یا بیمارستان فرستاده خواهند شد



