۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين

پایان برنامه سلامت نوروزی واحدبهداشت محیط وحرفه ای شهرستان کهنوجخانم مهندس رزاقپور رئیس مرکز بهداشت این شهرستان بیان نمودند که :برنامه سلامت نوروزی همزمان درسراسر کشوراز مورخ ۲۴اسفندماه لغایت۱۴فروردین ماه با حضور فعال۶کارشناس بهداشت محیط وتعداد ۳ اکیپ بازرسی انجام شد.
خانم مهندس رزاقپور اظهار داشتند,؛که این برنامه با هدف حفظ وارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران در ایام تعطیلات نوروزی با ارتقا وضعیت بهداشت محیط مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی اجرا گردید!مهندس رزاقپور عملکرد برنامه سلامت نوروزی را به شرح ذیل اعلام نمودند:در این راستا ۴۰۳مورد از مراکزتهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد بازرسی قرار گرفت.وی افزود:درطی اجرای این برنامه مقدار۲۰۴۵کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمع آوری و معدوم گردیددر خصوص کنترل بهداشت آب تعداد موارد کلر سنجی روزانه ۳۱۷مورد و نمونه برداری میکروبی از آب اشامیدنی ۲۱مورد انجام گرفت و همچنین سنجش با تجهیزات پرتابل (سنجش و کنترل دمای یخچالها ؛فریزرهاو مواد غذایی طبخ شده؛آماده مصرف در رستوران ها و همچنین روغن سنجی) ۱۳۱مورد کنترل گردیدروابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کهنوج