آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۹ خرداد

مشارکت کارکنان بخشهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در پویش بهار همدلی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت دکتر سید فریدون افضلی جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در جلسه ببرسی وضعیت مشارکت در پویش بهار همدلی اظهار داشت: در حال حاضر موجودی حسابی که در راستای جمع آوری کمک کارکنان، اساتید، دانشجویان دانشگاه اعلام شده است 27 میلیون و 500 هزارتومان است بعد از پایان تعطیلات عید سعید فطر نیز بیش از 33 میلیون تومان کسر حقوق اردیبهشت ماه همکاران به این حساب واریز میشود.

وی افزود: با پیگیری و برنامه ریزیهای انجام شده به ویژه در بیمارستانهای حوزه دانشگاه شاهد اهدای کمکهای بیشتری برای مشارکت در این پویش خواهیم بود.

محمدرضا مشایخی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در این جلسه اظهار داشت: با یک رقم کوچک هم میتوان نقش مهمی در رفع مشکلات مردم سیلزده داشت و راه اندازی این پویش با توجه به استقبال همکاران نوید بخش مشارکتهای قابل توجه خواهد بود.

وی ضمن تأکید بر برگزاری جلسات و پیگیری جذب مشارکت در بخشهای مختلف دانشگاه در شهرستانها افزود: سهم دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در این پویش احداث 16 واحد است که همکاران در این امر خیر مشارکت خواهند داشت.