آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ خرداد

اجرای طرح کنترل فشارخون در جنوب کرمان رضایت بخش است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، امروز دکتر مکارم رئیس دانشگاه و تعدادی از مدیران دانشگاه، نجفی مدیر شبکه بهداشت و درمان فاریاب از پروژه ستاد شبکه و پروژه درمان بستر این شهرستان بازدید کرد که پروژه درمان بستر در سفر وزیر محترم بهداشت به جنوب کرمان به بهره برداری میرسد

در این سفر همچنین از روستاهای صعب العبور زهمکان، موردان،  آب باد و... بازدید و وضعیت ارائه خدمات بهداشتی به ویژه اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون مورد بررسی قرار گرفت که اجرای این طرح تاکنون در این مناطق مانند سایر مناطق جنوب کرمان رضایت بخش اعلام شد.

دکتر مکارم در این بازدیدها ضمن دیدار و گفتگو با مردم منطقه قول مساعد جهت احداث یک مرکز جامع خدمات سلامت روستایی به مرکزیت یکی از این روستاها را داد و اظهار داشت: در راه دسترسی آسانتر مردم به خدمات سلامت از هیچ کوشش و تلاشی دریغ نمی کنیم.

دکتر مکارم همچنین در بازدید از پروژه ستاد مرکزی شبکه بهداشت و درمان فاریاب و مرکز درمان بستر این شهرستان بر اتمام سریع تر حصارکشی و کارهای عقب مانده پروژه درمان بستر این شهرستان تأکید کرد.