به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، دکتر اصغرمکارم با بیان اینکه آمار مرگ و مير کرونا، همچنان روند کاهشي را دنبال ميکند و اين موضوع نشان از کنترل موج دوم کرونا درجنوب کرمان دارد، اظهار داشت: موج دوم کرونا در حال کنتررل است، اميد داريم به عزت عزاي امام حسين(ع) و با کمک کادر بهداشت ودرمان بتوانيم بر ويروس غلبه کنيم وآمارها اين روزها نيز این اميدواری را تاييد می کند.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه مکتب انسان ساز عاشورا و نقش عزاداري سرور شهيدان حضرت ابا عبدالله الحسين (ع) در حفظ اسلام گفت: رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط مردم در از بین بردن ویروس کرونا از اهمیت بسزایی برخوردار است بر این اساس درخواست داریم، شاگردان و شيفتگان مکتب اباعبدالله الحسین (ع) مراسم عزاداري ها را بر اساس دستورالعمل هاي مصوب ابلاغي برگزار کنند.
دکتر مکارم با بیان اینکه اگر مردم در عزاداریهای محرم پروتکلهاي بهداشتي را رعايت نکنند، قبل از رسيدن پاييز موج سوم کرونا درمنطقه آغاز میشود، تصریح کرد: در موج دوم کرونا تعداد جانباختگان به ۸ نفر در روز هم رسيده که اگر پروتکلهاي بهداشتي در محرم رعايت نشود ممکن است شاهد پيک سوم کرونا باشیم.