دکتر باقری مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان رودبارجنوب
با اشاره به تاثیر مثبت مسافرت در سلامتی فرد، بر اهمیت رعایت توصیه های بهداشتی در زمان سفر تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه و مرکز بهداشت درمان شهرستان رودبار جنوب دکتر «باقری» در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع سفرهای نوروزی از مسافران خواست تا از خوردن غذا و آشامیدنی در رستوران ها و مراکز عرضه مواد غذایی که موازین بهداشتی را رعایت نمی کنند و یا کارکنان این مراکز کارت بهداشت معتبر ندارند، خودداری کنند.
او افزود: افراد در مدت زمان سفر، پیش از نوشیدن آب در پارک ها، کنار جاده ها و تفرجگاه ها، به تابلوهای هشدار دهنده آن دقت کنند، مواد غذایی را در مدت زمان سفر در یخدان نگهداری کرده و به یاد داشته باشند که غذاهای پخته شده بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نشود و یا بیشتر از یک بار گرم نشود.
دکتر باقری با اشاره به اهمیت استفاده از محصولات غذایی دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت در طول سفر گفت: خودداری از خرید و مصرف گوشت دام هایی که به صورت غیر مجاز کشتار می شود، مانند گوشت های قطعه شده فاقد مشخصات، گوشت چرخ کرده آماده و لاشه های فاقد مهر کشتارگاه، از دیگر زمینه های حفظ سلامت افراد در طول سفر است.
او در مورد استفاده از غذاهای کنسرو شده نیز گفت: کنسروها را پس از اطمینان از تاریخ مصرف آن و دارا بودن مجوز وزارت بهداشت باید به مدت ۲۰ دقیقه قبل از مصرف بجوشانیم.
پرهیز از مصرف لیوان های یک بار مصرف و شفاف برای نوشیدنی های گرم و استفاده از آب بسته بندی به جای یخ های فله ای،
مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان رودبارجنوب همچنین از مسافران خواست تا برای حفظ محیط زیست، زباله های تولیدی خود را در کیسه های مخصوص، جمع آوری و در محل های مناسب دفع کنند.
او با معرفی سامانه تلفنی ۱۹۰، از مردم خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف از مقررات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی، موضوع را به کارشناسان این سامانه گزارش دهند.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبارجنوب