رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت:
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، ظهر امروز با حضور دکترجعفری مدیرکل بیمه سلامت استان، دکتر بارونی رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، دکتر خیرخواه رئیس دانشگاه، فرماندار جیرفت و ... آزمایشگاه ملکولی جنوب کرمان در جیرفت به بهره برداری رسید.
دکتر خیرخواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در این آیین با اشاره به اهمیت راه اندازی این آزمایشگاه در حوزه دانشگاه اظهار داشت: یکهزارو ۲۰۰ بیمار هپاتیت ب در جنوب کرمان داریم که نیاز به آزمایش ملکولی دارند با پیگیریهای صورت گرفته و راه اندازی این مرکز آزمایشها تحت پوشش بیمه قرار می گیرند که اتفاق خوشایندی برای مردم جنوب کرمان است.
وی با بیان اینکه این آزمایشگاه با اعتبار۳ و نیم میلیارد تومان بازسازی و تجهیز شده است، افزود: آزمایشگاه با تجهیزات کامل با هدف تشخیص صحیح و زودهنگام راه اندازی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: در حوزه بهداشت برای پایش و پیگیری بیماران ویروسی انجام این آزمایشها را نیاز داشتیم که این امر در شناسایی و درمان بیماریهای هپاتیت بی، هپاتیت سی و اچ آی وی بسیار مهم است.
