به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، طاهره بیگ زاده ضمن تأکید بر استفاده از تمامی پتانسیلها و امکانات برای ارائهی خدمات مطلوب در برنامه سلامت نوروزی، خاطرنشان کرد: تشدید نظارت بر مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی با اولویت مراکز تهیه و توزیغ حساس مانند مراکز طبخ شیرینی ، آش و حلیم پزی و نانوایی همچنین بازرسی از اماکن عمومی از قبیل مساجد و محلهای برگزاری ایام رمضان ،اماکن بین راهی و همچنین اندازه گیری پارامتر های محیط کار با تجهیزات پرتابل در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و کنترل کیفی آب با انجام کلرسنجی و نمونهبرداری از شبکههای آبرسانی و از جمله فعالیتهایی است که توسط بازرسان این حوزه، با نهایت دقت انجام شد و در این بازرسی ها، تعداد 657 اخطار رفع نواقص بحرانی و غیر بحرانی صادر شد.
معاون بهداشت دانشگاه تصریح کرد: در برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان سال جاری، نزدیک به 16 تن مواد فاسد و غیر بهداشتی توسط بازرسان بهداشت محیط کشف ومعدوم شده است
بیگ زاده ادامه داد: در راستای اجرای بهینه و مطلوب برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان تا کنون 66 واحد غیرمجاز تعطیل و پلمب شده و 96 واحد نیز به مراجع قضائی معرفی و با 157 دست فروش و دورهگرد، نیز در راستای حفظ سلامت مردم عزیز، برخورد قانونی شد. همچنین در گشت مشترک انجام شده (مراکز بهداشت - تعزیرات - اصناف - شهرداری -دامپزشکی و نیروی انتظامی ) 211 واحد مورد بازرسی قرار گرفته است .
معاون بهداشتی دانشگاه خاطرنشان کرد: در نوروز و ماه مبارک رمضان امسال، 14 مورد نمونهبرداری از مواد غذایی سنتی و صنعتی، 293 مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی و استخرهای شنا و همچنین 3353 مورد سنجش کلر باقیمانده آب شرب و استخرهای شنا، انجام شده است.
طاهره بیگ زاده ضمن تأکید بر ضرورت و اهمیت مشارکت مردم در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه، گفت: در این ایام، به 34 مورد شکایت سامانه 190 و 55 موارد به سایر شکایات مردمی نیز رسیدگی شد.
وی افزود: حجم کاری بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط این معاونت در برنامه سلامت نوروز و ماه مبارک رمضان 1403، بر حسب نفر ساعت، 7095 ساعت است؛ که نشانه تلاش شبانه روزی همکاران بهداشت محیط می باشد.
بیگ زاده گفت: با توجه به اهمیت ارتقای سطح سواد سلامت مردم به عنوان اصلیترین بازوهای حمایتی برای اعتلای سطح بهداشت جامعه خاطرنشان کرد: در این ایام ، بیش از 2700 نفر از متصدیان در راستای رعایت نکات بهداشتی در ارائه خدمات خود توسط کارشناسان این معاونت آموزش داده شده اند.
وی تأکید کرد: تمام همت و تلاش حوزهی مدیریتی و کارشناسان و بازرسان معاونت بهداشت دانشگاه، حفظ و تأمین سلامت مردم عزیز و روزه داران گرامی در ایام نوروز و ماه ضیافت الهی بود.
معاون بهداشت دانشگاه، ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای ارزندهی، کارشناسان بهداشت محیط در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، گفت: برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان تا 25 فروردین ادامه دارد و سامانه پاسخگویی 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تمامی ساعات شبانه روز، آماده دریافت اخبار، اطلاعات و شکایات مردمی در حوزه بهداشت و درمان است
