معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خبرداد:
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، طاهره بیگ زاده با اشاره به آغاز طرح ايمنسازي تكميلي فلج اطفال در جنوب کرمان اظهار داشت: فلج اطفال یک بیماری عفونی واگیر دار است که در صورت سرایت ویروس به سیستم عصبی فرد آلوده می تواند، منجر به فلج اندام ها وحتی مرگ بيمار شود.
وی ضمن درخواست از مردم منطقه برای همکاری با مراقبین سلامت که به درب خانه ها مراجعه می کنند، افزود: عمليات ريشه كني فلج اطفال در ايران از سال 1373 با برگزاري روز ملي ايمنسازي آغاز شده و تاكنون ادامه دارد.
بیگزاده با اشاره به اهمیت ايمنسازي تكميلي فلج اطفال تصریح کرد: براي نگهداری وضعيت عاري از پوليو دركشور (ازسال2001 ايران عاري ازپوليو است) و همچنين باتوجه به وضعيت نامناسب اجتماعي – بهداشتي در كشورهاي همسايه هم مرز باپتانسيل بالاي ورود و استقرار مجدد ويروس و وجود مناطق دورازدسترس به خدمات بهداشتي، حاشيه نشيني، تردد مهاجرين غيرقانوني به كشور ایران در خطر بازگشت و استقرار ويروس وحشي فلج اطفال قرار دارد.
با بیان اینکه مرحله نخست طرح از 15 تا 17دی ماه سالجاری و مرحله دوم از 27 تا 29 بهمن امسال انجام میشود، گفت: گروه هدف این برنامه در منطقه کودکان زیر پنج سال شامل (حاشیه نشین ها، مهاجرین خارجی، مناطق تحت پوشش تیم سیار، مناطق با پوشش پایین واکسیناسیون (کمتر از 95درصد) است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت نحوه اجرای این کمپین را فعال و خانه به خانه برشمرد و افزود: جمعیت هدف در مرحله نخست بیش از 24 هزارو 700 کودک شامل حدود 21 هزار کودک ایرانی و مابقی غیر ایرانی هستند.
