🔰به گزارش روابط عمومی بیمارستان ۱۲ فروردین کهنوج عصر امروز با حضور دکتر خیرخواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و دکتر علی نژاد مشاور اجرایی معاونت پرستاری وزارت بهداشت کلنگ ساخت پانسیون پرستاری در بیمارستان ۱۲ فروردین زده شد.
🔹دکتر علی نژاد در جلسه تقدیر از پرستاران گفت طی رایزنی های انجام شده معاونت پرستاری وزارت بهداشت بودجه ای را جهت راه اندازی سامانه پیگیری درمان و آموزش به بیمار پس از ترخیص در منزل اختصاص داده است.
🔸مشاور اجرایی معاون پرستاری وزارت بهداشت ضمن قدردانی از دکتر خیرخواه به عنوان اولین رئیس دانشگاهی که پیگیر مطالبات پرستاران در سطح وزارت بهداشت بوده گفت ما معتقدیم که پزشکان چراغ راه درمان و پرستاران راهنما این مسیر بوده اند و هر کجا پزشک از پرستار فاصله گرفته و از تجربیات آنها استفاده نکرده بیماران ضرر کرده اند.
🔹همچنین دکتر علی نژاد در آیین کلنگ زنی پانسیون از تامین بودجه ساخت پانسیون پرستاری در شهرستان کهنوج خبر داد و افزود با توجه به محدودیت وزارت خانه در تخصیص بودجه عمرانی به شهرستان ها طبق نیازسنجی ساخت 6 واحد پانسیون پرستاری تا پایان سال 1402 به پرستاران کهنوجی تعلق گرفته است.
🔸دکتر خیرخواه از نگاه ویژه دکتر علی نژاد و وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و همچنین از پرستارانی که با جان و دل در دوران کرونا همکاری کردند تشکر کرد.
🔹رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت بایستی سامانه ای طراحی گردد تا با ثبت فعالیت پرستاران از تضییع حق پرستاران جلوگیری کرد.
🔸وی در ادامه افزود با پیگیری های صورت گرفته به زودی در آزمون پیش رو ماما استخدام می گردد.
🔹در پایان این جلسه با حضور در بخش های مختلف از پرستاران با اهدا شاخه گل و لوح یادبود از طرف معاون پرستاری وزارت بهداشت تقدیر شد.
📅یکشنبه| ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲
❇️روابط عمومی بیمارستان ۱۲ فروردین کهنوج





.jpeg)