۱۴۰۴ جمعه ۳۰ فروردين
تاریخ ایجاد : ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۰ مرداد   تعداد بازدید : 370

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، دکتر اصغرمکارم  در جلسه شورای مدیران این دانشگاه اظهار داشت: مدتی که در حضور داشتم یکی از تاثیر گذارترین گروههایی که در حوزه اطلاع رسانی جنوب کرمان حضور فعال دارند خبرنگاران و اصحاب رسانه هستند، خبرنگار وظیفه دارد، نقاط قوت و ضعف را بیان کند تا شرایط بهبودی اوضاع را فراهم کند، ممکن است، موارد منفی با غرض ورزی گزارش شده باشد اما اکثر خبرنگاران جنوب کرمان در دوران کرونا کمک شایانی به حوزه سلامت کردند و همراه مدیران در بحث اطلاع رسانی و روشنگری مردم کمک شایانی کردند که جای تقدیر دارد.

وی ضمن تقدیر از تلاش و کار طاقت فرسای همکاران حوزه بهداشت و درمان طی دو سال گذشته افزود: علی رغم تمام تمهیدات همچنان در قله موج پنجم کرونا در جنوب کرمان هستیم، مهمترین کاری که هنرمندانه در این ایام انجام شد، ایجاد و تجهیز بخشهای جدید کرونا با 200 تخت است و در کنار آن  بیش از 70 درصد نمونه گیریهای کرونا در منطقه طی سالجاری انجام شد این یعنی از 33 هزار نمونه بیش از 20 هزار نمونه گیری در دوران کرونا که این دستاورد کار جهادی و تیمی است.

مکارم تصریح کرد: اگر چه مرگ و میر جزو لاینفک این بیماری است، اما همه تلاش کردیم در سلامت مردم بیشترین تاثیر را داشته باشیم و با شرایط سختی که در مدیریت کرونا وجود دارد در حوزههای سخت افزاری و نرم افزاری حرکت کنیم و منابع را در زمان بحران در یک رقابت ملی و کشوری به خود اختصاص دهیم که نمونه بارز آن مصرف 18 میلیارد تومان داروی رمدسیویر جدای از سایر تجهیزات خریداری شده در دوران کرونا است.

وی خاطرنشان کرد: آنچه در حال حاضر مرگ بیماران کرونائی به سن میانسانی و درگیریها به اطفال و سن زیر 18 سال رسیده است اگر چه مرگ و میر این سنین را در منطقه نداشتیم، اما درگیری به این سن رسیده است که اهمیت واکسیناسیون را نشان میدهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: کادر پرستاری درگیر در بخشهای کرونا تحت فشار هستند آنها به لحاظ اعتقادی در انجام وظیفه خود کوتاهی نمی کنند اما همکاران طی چند ماه اخیر به شدت تحت فشار قرار داشتند تا توانستیم شرایط را مدیریت کنیم، امیدواریم وزارتخانه با تغییرات جدید درکی عمیق از وضعیت پرسنل داشته باشد و نسبت به رفع مشکلات همت داشته باشند تا انگیزه مدافعان سلامت پائین نیاید چرا که توان کادر حدی دارد و اگر عادی انگاری در حوزه سلامت اتفاق بیافتد، قابل اغماض و جمع شدن، نیست.

مکارم با بیان اینکه ظرفیت روزانه ۱۰ هزار دوز  واکسیناسیون در جنوب کرمان فراهم است، افزود: برخی مواقع تامین واکسن دچار اشکال میشود که این دست دولت هم نیست اما تاخیر تحویل در محیط و صف واکسیناسیون خود را نشان میدهد و قانع کردن مردم سخت میشود.

وی با اشاره به تحویل 9 هزار دوز واکسن کرونا به دانشگاه طی امروز و ادامه این روند در روزهای آینده عنوان داشت: تاکنون 127 هزار دوز واکسن تحویل گرفتیم که 123 هزار دوز توزیع و بخش عمده آن تزریق شده است و طی روزهای آینده هم مشکلی در تآمین واکسن نخواهیم داشت.

وی ضمن تاکید به رفع سایر نیازها و برنامه های بهداشتی و درمانی مردم گفت: جدا از بحث کرونا در حوزه بهداشت و درمان نباید نیازهای ضروری مردم زمین بماند و سایر خدمات حوزه سلامت تحت شعاع قرار بگیرد که خوشبختانه تاکنون تقسیم بندی به درستی صورت گرفته و مشکلی در این بخش نداریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه در حال حاضر به حدود 603 بیمار کرونا به شکل بستری و سرپائی در منطقه سرویس دهی میشود گفت: 330 بستری و 273 بیمار سرپائی هستند، این لطف خداوند متعال است که فضای لازم فراهم و بیماری در منطقه مدیریت شد، ممکن است خارج از فضاهای درمانی این قضیه به چشم نیاید اما اقدامی بزرگ و تحسین برانگیز است.

وی با اشاره به وضعیت درمان بیماران کرونا گفت: داروی اکتمرا جزو داروهای وارداتی است و جزو داروهای اصلی درمان کرونا نیست اما متاسفانه مردم سایر اقدامات را نادیده می‌گیرند، تصور می کنند که اگر کسی نسخه اکتمرا داشت، معجزه میکند و اگر این دارو نباشد، بیمار دچار مرگ میشود باید این تصور اشتباه برای آنها روشن شود تا خانوادهها دچار نگرانی نشوند.

  مکارم تصریح کرد: داروی اکتمرا یک داروی کمکی است و برای برخی بیماران که ضرورت دارد تجویز میشود به همین دلیل واردات این دارو کم است و به همان نسبت توزیع آن هم کم است، ممکن است در موارد ضروری تجویز شود این مساله باید برای بیماران توجیه شود تا بر نگرانی خانوادهها افزوده نشود.

نظر شما :
captcha