جلسه شوراي سلامت در قالب برنامه ريزي اجرای پزشک خانواده در طرح خانواده سالم از طرف وزارت بهداشت در فرمانداري جیرفت با حضور دکتر احمد بلندنظر فرماندار شهرستان جیرفت،مهندس طاهره بیگزاده معاون بهداشتی دانشگاه،دکتر مقبلی رئیس مرکز بهداشت ، مسؤولین ادارات مرتبط با حوزه بهداشت و ادارات دعوت شده برگزار شد.
در اين جلسه فرماندار جیرفت ، ضمن تشكر از حضور مسؤولین ادارات افزود: بحث بهداشت فقط به مرکز بهداشت، دانشكده علوم پزشكي و معاونت بهداشتي مربوط نمي شود بلكه تمام ادارات بايد در اين امر مهم دخيل باشند. وي از همه مسئولین خواست تا در برگزاري برنامه هاي طرح مهم پزشک خانواده،خانواده سالم در شهرستان مشاركت داشته باشند.
سپس مهندس طاهره بیگزاده معاون بهداشتي دانشكده علوم پزشكي و خدمات بهداشتي جیرفت ضمن تشريح مزایای اجرای طرح ملی پزشک خانواده،خانواده سالم برنامه هاي مشاركت همه ي ادرات را در برنامه ها خواستار شد.
معاون بهداشتی به بيان وجود پشه مالاریا در جنوب کرمان به دلیل همجواری ما با استانهای همجوار که با کشورهای پاکستان و افغانستان مرز مشترک فراوانی داریم و ورود اتباع به صورت غیرقانونی زیاد است و قرنطینه ای وجود ندارد. و آنها در کشور خود آلوده شده اند و متوجه نیستند به دلیل اینکه این بیماری بعد از ۲ یا ۳ هفته خود را نشان می دهد وارد استانهای شرقی شده و بیماری را به دیگر هموطنان خود در مرحله اول و بعدا" به همشهریان و هم اکنون تعدای در جنوب کرمان و شهرستان جیرفت به این بیماری مبتلا شدن
وی به مشكلات بهداشتي در شهرستان و جنوب کرمان پرداخت و تصريح كرد: مشكل فاضلاب و نيز دامداري هاي سطح شهرها بايد با همكاري برخي ادارات مرتبط مرتفع گردد .
در ادامه دکتر علیررضا مقبلی رئیس مرکز بهداشت شهرستان جیرفت با بیان برخی مشكلات بهداشتي در شهرستان افزود: ما بايد دانش و آگاهي مردم را نسبت به مسائل بهداشتی و اهمیت اجرای این طرح را به کمک تمامی افراد منصب دار نهادها ،ادارات ،امام جمعه ،امامان جماعت مساجد،نمایندگان ولی فقیه در ادارات،روئسای محترم و رسانها که همیشه یاری رسان ما هستند همکاری کنند.
رئیس مرکز بهداشت افزود: ما باید آگاهی همشهریان را در هرشرایطی افزايش دهيم تا خود مردم نيز به عنوان بازويي براي مرکز بهداشت در پيشگيري از بسياري از بيماريها و نیز پیشگیری از مشکلات بهداشت عمل كنند.
وي افزود: همه ي بخش هاي شهر و ادارات بايد در بحث بهداشت سهيم باشند.
