به گزارش روابطعمومی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشكي جیرفت
مقارن ظهر امروز جلسه هم اندیشی در دانشگاه جیرفت با حضور معاون غذاودارو و مدیر نظارت برفراوردهای غذایی و مدیر آزمایشگاه معاونت ،و معاون دانشگاه جیرفت ،و مدیر آزمایشگاه مرکزی
و سر کار خانم مهندس کرد رئیس حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی درخصوص آزمایشگاه همکار در دانشگاه جیرفت و چگونگی بررسی باقیمانده سموم در محصولات جالیزی در فصل پیش رو برگزار و تبادل نظر صورت گرفت و مقرر شد بین سازمان های همکار شامل معاونت غذاودارو، سازمان جهادکشاورزی و دانشگاه جیرفت در خصوص انجام آزمایشات محصولات صادراتی همکاری لازم صورت گیرد
روابطعمومی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشكي جیرفت
.jpg)